torstai 6. elokuuta 2015

Salitreenin jakaminen kahtia



Sain ulkopuoliselta aivan loistavan idean uudelle päivitykselle. Hän ehdotti, että jakaisin yhden treenin kahtia ja miettisin, että millaisia hyötyjä tai haittoja siitä olisi. Toteutin harjoituksen niin, että kävin aamupäivällä tekemässä ensimmäisen puolikkaan ja illalla toisen. Treeniksi valitsin olkapäät - niissä on hurjasti kehitettävää.


Tässä yhden olkapäätreenin liikkeet:

1. Pystypunnerrus smithissä (pään taakse)

2. Pystypunnerrus käsipainoilla

3. Vipunostot sivulle käsipainoilla

4. Vipunostot sivulle taljassa

5. Vipunostot eteen

6. Takaolkapääsoutu


Toteutin treenin niin, että aamupäivällä tein raskaamman pääliikkeet ja illalla enemmän pumppaavat. Täytyy sanoa, että osui ja upposi. Illalla olkapäissä oli jo kova polte ja erilailla tuntui tehty työ seuraavina päivinä.

Hyvinä puolina itse pidän tässä sitä, että pystyy keskittymään erilailla vain pariin liikkeeseen ja saamaan tehoja irti. Iltatreenissä sai tosi hyvän poltteen päälle. Enpä huonoihin puoliin keksi muuta kuin sen, että vie enemmän aikaa ja vaatii suunnitelmallisuutta. :)

Kokeilkaa jakaa esim. jalkatreeni puoliksi!





Treeni-iloa! :)


-Emmi-

2 kommenttia:

  1. Itse tein kerran etureidet tuplana.. enkä mitenkään toinen voimalla ja iltatreeni pumppia, vaan kunnon kyykyt ja prässit kummassakin. Se oli kyllä ihan pirusti liikaa jo. Mutta joku etureisien ja takareisien jakaminen kahtia voisi toimiakin. -Timo

    VastaaPoista
  2. Huh, kyllä kuulostaa jo kovalta tuo mitä oot tehty :) Etu- ja takareisien jakaminen kahtia taas kuulostaa hyvältä. Täytyy joskus kokeilla tehdä niin samana päivänä ja kertoa sit miten kävi :)

    VastaaPoista